enjoyy






älskling:-*

as we goo on, we remember all the times we had together.

vi va hemma kring 3 igår, så vi slockna direkt vi kom hem. vaknade av att de riktigt hettade i rummet så vi begav oss ut i de STRÅLANDE VÄDRET med en glass(Y) efter kanske 5 minuter höll vi på att avlida så vi tog brummen till kanotudden och bada! senare va jag med emelie och idanilsson och vi körde runt med mopparna, blev ännu ett dopp i älven. mjukglass på berskiorren! snart ska jag med min syster på coop och sen hem och fira morsdan. visst kommer ni ihåg att gratta era mammer:-]?



LOVE THE MOMENT.




isak hälsar hej

nu sitter ja och lisa hos jesper med swärd simon och isak. ikväll va vi först på kyrkholmen med alex madde ida och ida, sen hittade vi till hamn på nå vis . alla ligger typ och sover... jag är den enda sociala haha näe men.

love life and life will love you back. love people and they will love you back.


and in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years


om solen vill komma fram idag så ska vi steka!!1 ikväll blir de vara me folk på kyrkholmen maybe♥

faith can remove a mountain


mobilbilder...

DIG THIS!!11



först mötte jag upp ida på stan och sen vidare mot kyrkholmen och träffa mica ocsh lisa , men där va vi bara ett tag:-) vidare mot max och idi bjöd mej på mat:-] sen for vi förbi scandic där vi lyckades få oss förbi  vakterna utan problem haha. ett band sjöng om oss när vi gick ut HAHA : ooooh där är spice girls. elle näe dom är ju 5!? de är ju systrarna nilsson!!!!1 osv.. haha kul vare iaf. vi hann ocå förbi en sväng till hamn och grilla typ 5 minuter`? allt för mej, puss och hej.

you can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel.




there's not a star in heaven that we can't reach

jag och emelie lyckades ta oss till skolan till sista lektionen.. great:-) det enda vi har kvar att göra är soprovet nästa vecka, sen är det freedom för våran del.. hoppas jag ! ja tog brummen hem och ska snart ut, puss:-*

här är min nya!

när resten av världen vänder dej ryggen


igår va ja med emelie och lisa. fick äntligen min mobil ocå, rätt färg men fel modell. great.. men den får duga, är endå rätt nöjd:-) blev att vi 3 for hem till emelie och for på alba och köpte godis för 79:- och 3 drickor. och emelie paya allt! kände oss ganska  dumma:-( sen for lis hem och jag sov hos emelie, va hände? vaknade halv 10 och nu håller vi på att göra oss klara till sista lektionen...... peace!

vi vill ha UNGSPANNKAKA

nu sitter vi på skolan och gör en teknik-uppgift.. '' vi vill ha mat, vi vill ha ungspannkaka'' sjunger janina. och de är precis va vi vill ja.

''ungspannkaka,uuuungspannkaka, ungspannnnnnkakaka...''

förresten så får ja min mobil idag KLOCKAN 4 he-he


your'e gonna change the world someday.


WHEN I WAS GOOD


idag har jag varit på stan och hittade örhängen till skolavslutningen! alex och jag traskade omkring ett tag sen mötte vi lisa. stannade inte alltför länge men. nu är jag hemma och gör ingenting. bilderna är brist på kul..

de hurra vi för


läs inte... ytterst ointressant! (inlägget skulle sparats igår) 
jag har nu lyckats på underliga vis att bli skyldig mammsen hela 2100kr och fattig som jag är så har ja pengaproblem som ni kanske förstår.. MEN! ida köper löshår av mej för 300kr katjing! och isabelle min gamla mobil för typ 300kr katjingkatjing. och pengar från klasskassan.. så de kan gå ner till tusen kronor om jag har riktigt tur!

jag som bara ska ha en systemkamera helst så fort som möjligt har ju inga pengar till de inte... men lyckan vände igår!!!1 av mina sommarjobbspengar + lite till kan jag tjäna ihop till en när jag far till FLORIDA( 130..nånting dagar kvar men..) så kan ja köpa en BILLIGT där borta! gissa om jag är glad? JÄTTEGLAD!!1


IN ACTION


I ALWAYS WANTED A HAPPY ENDING



who am i too say we can be one?


every step i take.. every move i make.. every single day, everly time i pray, iv''e been missing you

10 SKOLDAGAR KVAR. nedräkningen börjar

vi hade förresten turen att få sluta kring 1 tiden idag. då for ja hem och tog de lugnt några timmar innan ja hämtade upp lis och for förbi SUBWAY!!11 där mätta vi magen och for vidare och mättade moppens tank(?) så mina money är mer än slut...igen. fast vi ska endå försöka få ihop lite pengar till svartanappar, för suget efter de lockade massor. och ja kankse ska inviga sommaren genom att vara deltagande i lisas första dopp!!1dvss mitt andra.

if you have too choose just one.. i pick you!

you can make it all ok.

jag fastnade länge framför datorn och har kollat på klänningar och systemkameror. mina pengar räcker inte ens nästan till fastän sommarjobbet... om jag vann en mille så skulle jag börja med att köpa:
Klicka för att se större bild
och flera utomlandsresor med lisa:-] typ min största önskan..?

SOMMAR-jobb

i sommar ( 3 dagar efter skolavslutningen ) ska jag göra räkmackor på kafe kajutan i 3 veckor. pengarpengarpengar1


de här gör att man blir glad




once you get something you want, you got something too loose.

nu sitter jag på skolan och tittar ut på de fina vädret. fick vi sitta ute och jobba?näe. lite mindre bra.. efter den här lektionen har vi brännboll på engelskan, och vårat lag ska banneme vinna. mohaha över emelies lag.. när vi vunnit(haha..) ska ja och idis berget hem till mej och vänta in frida lisa och alex. vet inte vad vi ska hitta på , men förhoppningsvis och troligen blir de något kul!


min dag i siffror(?)

1. vaknade hos lisa trött och sliten, skynda till farmor och målade.
2. fick 50kr för yttans lite jobb, katjing
3. hem och hämta lisa!
4. iväg på konsum och handla schwarzwaldstårta
5. tårtan slank ner med lite nudlar som efterätt..(ganska bakvända va?)
6. mot storhamn. kom kansche 2 mil åt fel håll för att jag var vägvisare:-]
7. med den sista bensinen som fanns kvar lyckades vi ta oss hem utan kärringstopp(het de så:-)?)
8. lisa for. jag mötte emelie på brummen.
9. OK> tanka> inhandla godis.
10. BADA!!!!1 herregud mitt första dopp kom på efterstjälken i år

FÖRSTA DOPPET.


fick bli idag! kallt som tusan.

i'm thinking of you.

igår blev de stan med lisa och ett tag med isabelle:-) jag köpte en hög, svart kjol på veromoda för 159:-. de va allt mina pengar räckte till! till middag blev det viking med mamma och pappa, blev verkligen proppmätt. när jag  kom hem blev det full rulle med allt och inget(?) jag och lisa begav oss med en karta mot rovön va de tänkt, men vi hamnade i typ medle? haha great.. så vi vände om och mötte upp sandrac och sofiaz:-) med dom var vi med enda tills hemfärden.fastän vi inte hittade nå folk alls nästan så hade iaf jag kul:-]

we got no money on the bank,KATJING

ursäkta röran.. lisa tyckte inte de såg ut som min blogg när den va proffsstylad by janina, så jag körde med sannistyle(?) alltså vanlig hederlig paint. idag har vi hunnit med:
• fara på stan och handlat hårfärg + färgat mitt hår
• fick mitt nya löshår!
• ätit på subway!
• träffat ida och emelie
• ida bjussa alla på max! sötnos
• brumma omkring.

och jag fick en adidas tröja av lisa från turkey, har jag världens bästa kompis?JA

i try too hold on, but it hurts too much

nu väntar jag in lisa som kommer hem från turkiet!!!!1 längtar till tusen miljoner.

du är bäst gullan

sannigirl.blogg.se

ny blogg, nya tag(?) janina håller på med en header till mej och hon är inte dåligt duktig på det! kolla bara in här → klicka här1 jag ska försöka att inte få med alla ointressanta grejer som händer, lätt att man bara skenar iväg och berättar allt i detalj- något helt ovikigt. allt annat kanske ocå är smått ointressant men...:-] annars då.. LISA KOMMER HEM OM 2 DAGAR! gissa om jag längtar?!

RSS 2.0